Λίγα Λόγια

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση επισκεπτών πραγματοποιήθηκε η 3η ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΑ 2011 στις 11-14 Φεβρουαρίου 2011, η οποία παρά τις αντίξοοες οικονομικές συνθήκες, κατάφερε να συγκεντρώσει και πάλι τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, σε μια εξαιρετική κατά γενική ομολογία διοργάνωση.

 

Οι παρούσες συνθήκες της αγοράς, αλλά και οι διαχρονικές ανάγκες του κλάδου του Πρασίνου κατέστησαν την ανάγκη προβολής και εξωστρέφειας των εταιρειών το 2011 πιο επιτακτική από κάθε άλλη φορά.

 

Η 3η ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΑ έδωσε σε παλιούς, αλλά και πολλούς νέους εκθέτες, το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζονται για να ενισχύσουν την εμπορικότητα και την συνολική εικόνα των επιχειρήσεών τους, σε μια καταξιωμένη προβολή πανελλήνιας εμβέλειας.

 

Η επιλογή του νέου εκθεσιακού χώρου ExpoAthens στην Ανθούσα κρίθηκε απαραίτητη για τον εκσυγχρονισμό του θεσμού. Το ExpoAthens με τις προδιαγραφές των πιο σύγχρονων εκθεσιακών κέντρων του εξωτερικού, με εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση - στην Αττική Οδό - και μεγάλο parking παρείχε με τις σύγχρονες κτιριακές του υποδομές όλα τα πλεονεκτήματα που κάνουν μια έκθεση επιτυχή.

 

Τα εγκαίνια της έκθεσης τέλεσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκανδαλίδης με την συνδρομή του Αντιδήμαρχου Δήμου Αθηναίων, κ. Άγγελου Αντωνόπουλου, παρουσία πλήθους κόσμου, εκθετών και επισκεπτών.

© ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΑ, τηλ. 216 7004546, info@kipotechnika.gr